NaslovnaVestiNovaOpada nivo reka u poplavljenim područjima, za muškarcem nestalim u reci Raški...

Opada nivo reka u poplavljenim područjima, za muškarcem nestalim u reci Raški se i dalje traga

Objavljeno dana:

- reklame -

Nivo reka u poplavljenim područjima u Srbiji opada, a vanredna situacija i dalje je na snazi u Leposaviću, Prijepolju, Sjenici, Novom Pazaru, Brusu, Tutinu, Kuršumliji, Prokuplju i delu opštine Kraljevo.
Još se traga za muškarcem nestalim u reci Raški.
Reke Ibar i Zapadna Morava, koje su se izlile na nekoliko mesta na teritoriji opštine Kraljevo, povukle su se u svoja korita. Nivo Ibra je u centru Kraljeva opao za šezdesetak centimetara, ali je u delu grada i dalje na snazi…

Datum objave: 2023-01-22 09:19:17
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -