NaslovnaVestiNovaOve subote protest “sele” u Kraljevo

Ove subote protest “sele” u Kraljevo

Objavljeno dana:

- reklame -

Protest “Srbija protiv nasiilja” ovog petka neće biti održan u Kragujevcu, a opozicione stranke saopštile su da će građani Kragujevca sutra biti na protestu u Kraljevu i time pružiti podršku aktivisti Predragu Voštiniću, kog je u nedelju uveče s bicikla oborio automobil novosadskih tablica.

U Kragujevcu večeras neće biti protestnog okupljanja, ali to ne znači da se protesti u ovom gradu gase, rekao je za Nova.rs narodni poslanik Dalibor Jekić (SSP) jedan od…

Datum objave: 2023-09-15 11:56:22
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -