NaslovnaVestiNovaPobeda znači da treba sa najmanjom lopatom uđeš u ogromnu septičku jamu...

Pobeda znači da treba sa najmanjom lopatom uđeš u ogromnu septičku jamu i kreneš da lopataš

Objavljeno dana:

- reklame -

Gosti vašeg omiljenog podcast-a „Dobar, loš, zao“ ove srede bili su čelnici Lokalnog fronta iz Kraljeva, Predrag Voštinić i Vladan Slavković.

U susret predstojećim lokalnim i parlamentarnim izborima Markovi i Nenadovi gosti su izneli svoja mišljenja o samom izbornom procesu koji nas očekuje.
Voštinić apeluje da svako po svojoj savesti izabere svoje političke favorite, a po njemu je to bilo koja opcija koja je protiv trenutne vladajuće vrhuške. Slavković je sa druge strane rekao i da sam…

Datum objave: 2023-11-18 20:00:13
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -