NaslovnaVestiNovaPotresna ispovest žene iz Vrnjačke Banje kojoj su bacili molotovljev koktel na...

Potresna ispovest žene iz Vrnjačke Banje kojoj su bacili molotovljev koktel na vozilo

Objavljeno dana:

- reklame -

U petak uveče oko 19.30 sati u Vrnjačkoj Banji, nepoznati počinioci zapalili su automobil koji je u tom trenutku bio parkiran u garaži porodične kuće.
Kako je ispričala vlasnica Olja Remetić, u tom trenutku je ona sa ćerkom sedela u dnevnoj sobi.
„Pozvala me komšinica i rekla mi da mi gori auto u garaži. Odmah sam krenula da evakuišem dete. Suprug i sin kojem je inače juče bio rođendan, samo pet minuta pre toga su otišli do grada. U šoku sam“, priča Remetić.
Vrata…

Datum objave: 2023-03-11 12:29:50
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -