NaslovnaVestiNovaPratio devojčicu (11) kolima ceo dan, pa je dodirivao

Pratio devojčicu (11) kolima ceo dan, pa je dodirivao

Objavljeno dana:

- reklame -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su R.N.(35) iz ovog grada zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

On se tereti da je početkom ovog meseca, u više navrata u toku jednog dana, vozilom prolazio pored jedanestogodišnje devojčice, a potom se zaustavio, svukao pantalone i neprimereno se dodirivao, obrativši se devojčici.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden…

Datum objave: 2023-11-09 16:17:04
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -