NaslovnaVestiNovaPredrag Voštinić o blokadi do izbora i "metastaziranju" parlamentarizma

Predrag Voštinić o blokadi do izbora i „metastaziranju“ parlamentarizma

Objavljeno dana:

- reklame -

O planu opozicije da blokra rad Skupštine do izbora, kao i raspisivanju vanrednih izbora u emisiji „Među nama“ govorio je Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta.
„Voleo bih da se nešto desi, mada sam malko skeptičan jer nisam siguran da je insistiranje na izborima, a da prethodno uslovi koji se baš izbora tiču ne budu ispunjeni, može dovesti do neke velike promene. S druge strane, ako je ovo ili nasilje, možda je bolje da se i to proba“, navodi Voštinić.
Nažalost, kaže Voštinić, mi i ovog…

Datum objave: 2023-09-05 22:14:36
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -