NaslovnaVestiNovaPutnički voz naleteo na dva automobila, saobraćaj u prekidu

Putnički voz naleteo na dva automobila, saobraćaj u prekidu

Objavljeno dana:

- reklame -

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 16 sati dogodila na pružnom prelazu u Vrnjcima, nedaleko od Vrnjačke Banje, na pruzi Kraljevo – Jagodina, nije bilo teže povređenih i pričinjena je materijalna šteta.

Kako saznajemo, nezgoda se dogodila kada je putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo-Jagodina, naleteo na dva automobila folksvagen polo jagodinske registracije i bmv trsteničkih registartskih oznaka, koji su se u tom momentu nalazili na obeleženom pružnom prelazu…

Datum objave: 2023-05-07 18:35:33
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -