NaslovnaVestiNovaRaščani ne žele zajedničku regionalnu deponiju sa Novim Pazarom

Raščani ne žele zajedničku regionalnu deponiju sa Novim Pazarom

Objavljeno dana:

- reklame -

Mesecima već građani Raške protestuju zbog najave izgradnje Regionalnog centra za upravljanje otpadom za koji je opština dobila 21 million dinara od države. Brojni problemi prate ovaj projekat a ekološki aktivisti iz ove varošice predali su inicjativu predsednici Skupštine opštine da se izgardnja ovoga Regionalnog centra zabrani.
Da li Raščani očekuju zabranu izgradnje i šta očekuju u narednom periodu proverava ovoga jutra Katarina Radović, reporterka jutarnjeg programa „Probudi se“….

Datum objave: 2023-08-08 10:44:50
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -