NaslovnaVestiNova"Škodom" sleteo s puta i zakucao se u drvo

„Škodom“ sleteo s puta i zakucao se u drvo

Objavljeno dana:

- reklame -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče, nešto posle 16 sati, na lokalnom putu Goč – Vrnjačka Banja, poginuo je Nenad G. (62), Radojka R. (74) i Nada G. (61), dok je teške povrede zadobila Ljiljana P. (61) i ona se nalazi u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač „škode“, beogradske registracije, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo s puta i snažno udario u drvo.
„Nenad G., Radojka R. i…

Datum objave: 2023-06-06 09:33:58
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -