NaslovnaVestiNovaSlučaj Voštinić: Napad ili politički napad?

Slučaj Voštinić: Napad ili politički napad?

Objavljeno dana:

- reklame -

Aktivista Lokalnog fronta Predrag Voštinić, se oseća bolje, nakon što ga je, s bicikla oborio vozač automobila novosadskih tablica. Dok građanski aktivisti sumnjaju da je reč o otvorenom napadu za koji još nije utvrđen motiv, neki od aktera u istrazi tvrde da je reč o saobraćajnoj nesreći i politizaciji čitavog slučaja.
Saobračajni incident ili osmišljeni napad? Iako aktivista Lokalnog fronta Vladan Slavković kaže da nije siguran da li je povređivanje Predraga Voštinića politički…

Datum objave: 2023-09-13 08:53:35
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -