NaslovnaVestiNovaSTAJU U ODBRANU SVOJIH PRIRODNIH LEPOTA

STAJU U ODBRANU SVOJIH PRIRODNIH LEPOTA

Objavljeno dana:

- reklame -

Raška je varošica u jugozapadnoj Srbiji koja se nalazi u podnožju dve planine Kopaonika i Golije. Umesto da uživaju u blagodetima dva Nacionalna parka meštani Raške bore se sa urušavanjem prirodnih lepota – građenjem mini hidroelektrana, a od skora i najavom izgradnje Regionalne deponije.

Kakva je ekološka situacija u Raški proverila je ovog jutra reporterka jutarnjeg programa „Probudi se“ Katarina Radović. Ona je pokušala da sazna mogu li Raščani da odbrane svoje…

Datum objave: 2023-06-02 13:14:22
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -