NaslovnaVestiNovaŠteta od poplava u Raški, Novom Pazaru i Tutinu oko 420 miliona...

Šteta od poplava u Raški, Novom Pazaru i Tutinu oko 420 miliona dinara

Objavljeno dana:

- reklame -

Šteta od poplava u Raški, Novom Pazaru i Tutinu se i dalje procenjuje, a prema gruboj računici šteta iznosi 420 miliona dinara.

Predsednik opštine Raška Nemanja Popović rekao je da je gruba procena štete za njegovu opštinu 200 miliona dinara, prenosi RTS.

„Mi to zaista kao opština ne možemo da pokrijemo. Nadamo se da će Republika pomoći u saniranju štete“, izjavio je Popović.

Grad Novi Pazar formirao je četiri komisije za procenu štete i gruba procena je 120…

Datum objave: 2022-11-25 13:09:15
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -