NaslovnaVestiNovaTri osobe stradale, jedna teško povređena

Tri osobe stradale, jedna teško povređena

Objavljeno dana:

- reklame -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 16 sati na lokalnom putu Goč – Vrnjačka Banja, poginule su tri osobe, a jedna je teško povređena.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač „škode“, beogradske registracije, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo s puta i snažno udario u drvo.
Tom prilikom, od siline udarca na mestu udesa poginula je jedna žena, dok je druga podlegla povredama na putu za Opštu bolnicu…

Datum objave: 2023-06-05 19:14:40
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -