NaslovnaVestiNovaTurističko mesto u Srbiji u kojem se još može popiti kafa za...

Turističko mesto u Srbiji u kojem se još može popiti kafa za 60 dinara

Objavljeno dana:

- reklame -

Kafa 60, a pivo 130 dinara.
kako neko mesto dobije reputaciju popularne turističke destinacije, cene kao da u trenutku počinju da rastu u nedogled. Ipak, u Vrnjačkoj banji se, na primer, još može popiti kafa za 60 dinara.
Bar u kafiću u kojem smo proteklog vikenda slikali cenovnik – kafa s mlekom je 70, sa šlagom 80; nes je 140, a espreso 120 dinara.
Foto: Nova.rs

Dok ćete u Beogradu sad teško naći i kafanu u kojoj se pivo može popiti za manje od 200 dinara, tamo su cene od…

Datum objave: 2023-03-18 10:59:48
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -