NaslovnaVestiNovaU obećanjima ministarke Vujović o vazduhu ni slova

U obećanjima ministarke Vujović o vazduhu ni slova

Objavljeno dana:

- reklame -

Lokalni front Va iz Valjeva reagovao je na intervjua Ministarke za zaštitu životne sredine Irene Vujović koji je objavljen u subotnjem izdanju „Blica“ saopštivši da se iz ono što je rekla može da zaključiti kako nisu planirana ozbiljna ulaganja u poboljšanje kvaliteta vazduha.
Saopštenje Lokalnog frontna iz Valjeva prenosimo u celosti:
„Gospođa nova ministarka zaštite životne sredine verovatno nije sama odabrala naslov za svoj intervju, objavljen u subotnjem izdanju…

Datum objave: 2021-01-25 10:50:44
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -