NaslovnaVestiNovaUsvojen paket mera koji je dogovoren na Vučićevom sastanku sa Srbima sa...

Usvojen paket mera koji je dogovoren na Vučićevom sastanku sa Srbima sa KiM

Objavljeno dana:

- reklame -

Vlada Srbije usvojila je paket mera koji je dogovoren na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Srba sa Kosova u četvrtak u Raški.
Kako je saopšteno iz Vlade, „paketom mera zaštite prava Srba i drugog nealbanskog stanovništva i vitalnih državnih i nacionalnih interesa na teritoriji Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija traži se hitna reakcija međunarodne zajednice kako bi Privremene institucije samouprave u Prištini momentalno prekinule kršenje…

Datum objave: 2023-04-15 14:22:19
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -