NaslovnaVestiNovaVozač ga s bicikla izgurao na bankinu, a zatim se vratio da...

Vozač ga s bicikla izgurao na bankinu, a zatim se vratio da ga obori

Objavljeno dana:

- reklame -

Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta povređen je večeras kada ga je sa bicikla oborio vozač u automobilu novosadskih tablica.
Voštinića je sa puta, preko bankine pokušao da izgura vozač automobila na izlazu iz Kraljeva ka Mrčajevcima, navodi Vladan Slavković iz Lokalnog fronta.
„Pre sat i po vremena je povređen Predrag Voštinić. Prilično ugruvan, sa vidljiv povredama. Stabilan je i svestan. Ugruvano rame, prelom ruke. Znamo da ga je oborio sa bicikle vozač NS tablica….

Datum objave: 2023-09-10 22:37:47
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -