NaslovnaVestiNovaVrnjačka Banja donela odluku o javnom prevozu o kojoj Beograd može samo...

Vrnjačka Banja donela odluku o javnom prevozu o kojoj Beograd može samo da sanja, putnici iznenađeni

Objavljeno dana:

- reklame -

Javni prevoz na području Vrnjačke Banje besplatan je za sve stanovnike opštine. Odluka je doneta nakon što je lokalni auto-prevoznik nabavio pet novih autobusa za gradsko – prigradski saobraćaj i obnovio nekoliko linija.
Iako je odluka o besplatnom lokalnom prevozu na snazi već drugu sedmicu mnogi putnici iz sela u okolini Vrnjačke Banje i studenti i dalje su zatečeni činjenicom da ne moraju da plate autobusku kartu.
Za besplatne karte najviše su zainteresovani roditelji…

Datum objave: 2023-02-18 10:21:32
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -