NaslovnaVestiNovaVučić večeras obilazi jedinice VS između Kraljeva i Raške

Vučić večeras obilazi jedinice VS između Kraljeva i Raške

Objavljeno dana:

- reklame -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi večeras jedinice između Kraljeva i Raške, potvrđeno je Tanjugu iz Predsedništva Srbije
U narednim satima, predsednik Vučić, ministar odbrane Miloš Vučević, ambasador Marko Đurić i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković razgovaraće sa predstavnicima Srba sa severa KiM u kasarni u Raškoj.
Očekuje se da razgovori traju do ranih jutarnjih sati.
BONUS VIDEO: Još u septembru sam rekao da hoće da nas zgrome i zdrobe: Vučić i…

Datum objave: 2022-12-27 20:57:08
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -