NaslovnaVestiNovaVučićev OnlyFans i Šapićeva penetracija

Vučićev OnlyFans i Šapićeva penetracija

Objavljeno dana:

- reklame -

U novoj epizodi vašeg omiljenog podkasta „Dobar loš zao“ Nenad Kulačin i Marko Vidojković su u prazno sedište izbrojali koliko nije bilo ljudi na Vučićevom mitingu u Smederevu, uživali su u tome kako su se bahati naprednjaci izvinjavali traktorima u Bavaništu, a posebno su se naslađivali skorom otvaranju Vučićevog OnlyFans naloga.
U vrućoj predizbornoj jeseni mora biti mesta za diskretne heroje sa lokala, tačnije iz Lokalnog fronta, Predraga Voštinića i Vladana Slavkovića.
Ovu gospodu…

Datum objave: 2023-11-15 20:07:38
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -