NaslovnaVestiNovaZAUZETO, AKO NISI NAPREDNJAK! SALA U SRBIJI U KOJOJ JE ZABRANJENA SLOBODA...

ZAUZETO, AKO NISI NAPREDNJAK! SALA U SRBIJI U KOJOJ JE ZABRANJENA SLOBODA GOVORA, UZ NADREALNO OBJAŠNJENJE LOKALNE VLASTI

Objavljeno dana:

- reklame -

Lokalni front postao je nepoželjan organizator tribina u prostorijama Gradske uprave u Kraljevu. Tako bi se moglo zaključiti, jer im po ko zna koji put nije dozvoljeno da organiziju tribinu u gradskoj sali. Ali, nisu oni jedini, jer je lokalna vlast u ovom gradu već napravila podelu na podobne i nepodobne. Kako smo saznali, po sličnom scenariju ni Sergej Trifunović neće moći da održi promociju svoje knjige. Razlog je uvek je isti – Sala je zauzeta.

„Uvek smo Provo formalno…

Datum objave: 2023-04-26 15:42:00
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -