NaslovnaVestiNovaZlo kom dajete sav prostor napreduje i metastazira

Zlo kom dajete sav prostor napreduje i metastazira

Objavljeno dana:

- reklame -

Predrag Voštinić, aktivista „Lokalnog fronta“ gostovao je ove nedelje u podcastu Snaga uma, gde je govorio o lekcijama koje izvukao u poslednjih mesec dana, nakon što je napadnut u saobraćaju. Na pitanje kako se oseća sada po pitanju porasta nasilja u društvu, nakon što ga je iskusio i na svojoj koži, istakao je da se oseća mnogo bolje nego što bi se očekivalo.
„Ja sam trpeo fizički bol, a ljudi su bili u strahu ili zabrinuti, što je dosta teško za podnošenje. Neki su bili zabrinuti i…

Datum objave: 2023-10-06 14:13:16
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -