NaslovnaVestiSrbija videoBlokada u Mrčajevcima

Blokada u Mrčajevcima

Objavljeno dana:

- reklame -

Blizu osamdeset traktora blokiralo je magistralni put Kraljevo – Preljina, u mestu Mrčajevci. Saobraćaj je potpuno blokiran i stvorile su se duge kolone vozila iz oba pravca.
Reč je o najavljenoj radikalizaciji protesta poljoprivrednika iz Kraljeva i Čačka.
„Posle dvočasovne blokade u Mrčajevcima, blokiraćemo puteve iz Kraljeva ka Čačku, Kragujevcu i Kruševcu. Isto dva sata. A sutra od devet sati, kreće totalna obustava saobraćaja“, kaže Ivan Milošević iz Udruženja voćara NADIBAR.

Datum objave: 2023-05-19 16:29:24
Autor objave: urednik
Izvor informacije: srbijavideo.com

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je srbijavideo.com. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru srbijavideo.com. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je srbijavideo.com. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -