NaslovnaVestiSrbija videoLokalni izbori na jesen samo ako svi gradonačelnici podnesu ostavke

Lokalni izbori na jesen samo ako svi gradonačelnici podnesu ostavke

Objavljeno dana:

- reklame -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da smatra da su vanredni izbori realna opcija i da na mitingu SNS koji je zakazan u petak želi da razgovara sa građanima o problemima.
Međutim, iako je najavio da bi oni mogli da se održe krajem septembra, Vučić više ne pominje taj datum. A razlog je jednostavan – lokalni izbori.
A to je pre dva dana praktično potvrdio i predsednik IO SNS Darko Glišić. On je rekao da će redovni lokalni i pokrajinski izbori biti održani u prvoj polovini 2024, a da će odluke o drugim, vanrednim…

Datum objave: 2023-05-24 16:33:51
Autor objave: urednik
Izvor informacije: srbijavideo.com

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je srbijavideo.com. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru srbijavideo.com. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je srbijavideo.com. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -