NaslovnaVestiSrbija videoTri osobe povređene u udesu

Tri osobe povređene u udesu

Objavljeno dana:

- reklame -

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 16 sati na lokalnom putu Grdica – Oplanići, nedaleko od Kraljeva, povređene su tri osobe.
Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač „follksvagen pasata“, kraljevačke registracije, iz nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo s puta i potom snažno udario u obližnje drvo.
U ovom udesu povređene su tri osobe koje su se nalazile u „pasatu“ i one su sanitetskim vozilima prevežene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinute.

Datum objave: 2023-05-01 16:21:33
Autor objave: urednik
Izvor informacije: srbijavideo.com

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je srbijavideo.com. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru srbijavideo.com. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je srbijavideo.com. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -