NaslovnaVestiStudenica infoPrepodobna Anastasija

Prepodobna Anastasija

Objavljeno dana:

- reklame -

Praznik Prepodobne mati Anastasije Srpske, svečano je proslavljen u nemanjićkoj carskoj zadužbini, Manastiru Studenici, gde i počivaju njene Svete mošti.

Služio je Njegovo Preosveštenstvo Episkop žički Gospodin Justin, a sasluživali su mu iguman studenički arhimandrit Tihon (Rakićević),…

Datum objave: 2023-07-05 18:02:40
Autor objave: studinfo
Izvor informacije: studenicainfo.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je studenicainfo.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru studenicainfo.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je studenicainfo.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -