NaslovnaVestiVremeLokalni front Kraljevo: AoVde nisi dobrodošao

Lokalni front Kraljevo: AoVde nisi dobrodošao

Objavljeno dana:

- reklame -

Na svim kraljevačkim mostovima i po celom gradu od jutros stoje poruke uoči najavljene posete karavana predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopštio je danas pokret Lokalni front.
Na transparentima je, kako se navodi, „ono što zaista misle“: “AoVde nisi dobrodošao”, “Plaćaš da te vole” i “Nepokoreni grad”!
„Njegova podrška u Kraljevo stiže kad i on — AVtobusima. Kupljena, ucenjena i nevesela, plaćena našim parama. Sve drugo u zemlji se prodaje, pa i sama zemlja, da bi se ta podrška kupila. Jasna nam…

Datum objave: 2023-03-26 12:36:18
Autor objave: Sonja Ćirić
Izvor informacije: vreme.com

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je vreme.com. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru vreme.com. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je vreme.com. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -