NaslovnaVestiVremeNA BRNJAKU UHAPŠEN SRBIN IZ ZVEČANA, U KOLIMA BIO SA SUPRUGOM

NA BRNJAKU UHAPŠEN SRBIN IZ ZVEČANA, U KOLIMA BIO SA SUPRUGOM

Objavljeno dana:

- reklame -

Srećko Sofronijević iz Zvečana, kojeg je pre tri godine ranio pripadnik kosovske specijalne jedinice Rosu, uhapšen je na administrativnom prelazu Brnjak, saopštila je Kancelarija za KiM.
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je Srećko Sofronijević, koji je uhapšen  na administrativnom prelazu Brnjak, u trenutku hapšenja bio sa suprugom.
Nakon što je Sofronijević sa lisicama na rukama, bez ikakvog obrazloženja, odveden južno od Ibra, Kancelarija za KiM mu je obezbedila advokata, koji će proveriti sve elemente…

Datum objave: 2024-04-13 15:16:20
Autor objave: Ivan Mitkovski
Izvor informacije: vreme.com

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je vreme.com. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru vreme.com. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je vreme.com. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -