NaslovnaVestiVrnjačke novine„ŽENSKI KAFE“ U DESTILERIJI „RAKIJA DANA“

„ŽENSKI KAFE“ U DESTILERIJI „RAKIJA DANA“

Objavljeno dana:

- reklame -

Vrnjačke novine

„ŽENSKI KAFE“ U DESTILERIJI „RAKIJA DANA“
U restoranu Destilerije „Rakija Dana“ 14. decembra Ženski centar Užice organizovao je druženje pod nazivom „Ženski kafe“.
Ženski centar Užice kroz projekte koje finansira UN Women od 2018. godine radi sa 12 udruženja seoskih žena, a trenutno…

Datum objave: 2023-12-20 12:56:06
Autor objave: Marina St. Janković
Izvor informacije: vrnjackenovine.net

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je vrnjackenovine.net. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru vrnjackenovine.net. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je vrnjackenovine.net. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -