NaslovnaVestiZavičajno društvoTribina Zavičajnog društva o statusu Groblja streljanih u Kraljevu 1941.g.

Tribina Zavičajnog društva o statusu Groblja streljanih u Kraljevu 1941.g.

Objavljeno dana:

- reklame -

Zavičajno društvo Kraljevo je,u 2023.godini, dobilo podršku grada Kraljeva da realizuje projekat „Oblikujemo budućnost učeći o prošlosti : Sećanje na kraljevački oktobar 1941. Godine“.
Naš partner na projektu je Udruženje za društvenu istoriju – Euroclio iz Beograda čiji je cilj da doprinosi poboljšanju nastave istorije u osnovnim i srednjim školama i da, u saradnji sa međunarodnom organizacijom EUROCLIO i drugim partnerima promoviše odgovoran i inovativan pristup nastavi istorije i izučavanju prošlosti.
EUROCLIO je…

Datum objave: 2023-09-10 23:24:39
Autor objave: vlado
Izvor informacije: zavicajnodrustvokraljevo.org

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je zavicajnodrustvokraljevo.org. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru zavicajnodrustvokraljevo.org. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je zavicajnodrustvokraljevo.org. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -