NaslovnaVestiZavičajno društvoZavičajci se oprostili od Vasilija Vase Tucakovića

Zavičajci se oprostili od Vasilija Vase Tucakovića

Objavljeno dana:

- reklame -

Komemorativnom sednicom Skupštine Zavičajnog društva Kraljevo održanom danas u svečanoj sali Skupštine grada članovi društva, predstavnici grada Kraljeva, ustanova kulture, kao i brojni prijatelji oprostili su se od Vasilija Vase Tucakovića, višedecenijskog sekretara društva, osnivača i rukovodioca nekoliko ustanova kulture u Kraljevu.

O liku i delu pokojnog Vase govorili su Miloš Milišić, pomoćnik gradonačelnika za kulturu, Milan Novaković, predsednik beogradske podružnice Zavičajnog društva Kraljevo, doktor…

Datum objave: 2022-11-15 23:25:49
Autor objave: vlado
Izvor informacije: zavicajnodrustvokraljevo.org

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je zavicajnodrustvokraljevo.org. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru zavicajnodrustvokraljevo.org. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je zavicajnodrustvokraljevo.org. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -